Hienfeld ontzorgt

De toegevoegde waarde van een verzekering blijkt altijd pas in geval van schade. De Hienfeld Xcellent Yacht Insurance biedt een stuk ontzorging. Door een snelle en adequate opvolging in geval van een calamiteit of schade, waar het jacht op dat moment ook is. Zo is er een gespecialiseerd responseteam 24/7 bereikbaar, via een alarmcentrale, waardoor u snel geholpen en indien nodig direct in verbinding gebracht met een ervaren schade-expert.

Daarnaast staan ook de gespecialiseerde schadebehandelaars klaar om een (mogelijke) schadeclaim deskundig en voorspoedig af te handelen in binnen- en buitenland. Het doel van de Hienfeld Xcellent Yacht Insurance is er om zoveel mogelijk gemak te bieden bij een gedekt incident en u zo goed mogelijk bij te staan. Om dit te kunnen waarborgen dient er bij een calamiteit of schade direct contact opgenomen te worden met onze alarmcentrale.

Schade

In geval van een calamiteit of schade verzoeken wij u contact op te nemen via tel nummer: SOS Alarmcentrale via telefoonnummer +31 (0)20 651 60 20. De Hulpdienst staat 24 uur per dag voor u klaar.

Overleggen met onze acceptant?

Heeft u een vraag of wilt u graag even telefonisch
overleggen met onze specialist
neem dan contact op met:

Onze acceptant is altijd bereid om bij u langs te komen.